Música més viva que mai al Mercat de Vic

Vic acull la 32a edició del mercat professional de música del 14 al 19 de setembre adaptada a les circumstàncies actuals, amb les activitats professionals online i els concerts amb les mesures de seguretat i distanciament vigents.

Enguany el mercat manté l'objectiu prioritari de promoure la contractació de concerts i contribuir a la dinamització del sector musical enmig de la crisi de la Covid-19.

El Mercat de Música Viva de Vic, que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona, s’inaugura diumenge 13 de setembre amb la presentació online des del Teatre Atlàntida del nou disc de Maria Arnal i Marcel Bagés.

Les activitats professionals es faran online i l’acreditació professional donarà accés a les actuacions d’estrena, a pitchings i webinars. El públic podrà gaudir dels concerts enregistrats en exclusiva pel Mercat durant els mesos d’agost i setembre a l’Atlàntida de Vic que s’estrenaran del 14 al 19 de setembre a través de la pàgina web del MMVV en el següent enllaç.

Divendres i dissabte hi haurà concerts a la ciutat d’artistes i grups com Blaumut i Ginestà, en les condicions adaptades a les noves mesures de seguretat i distanciament. En el programa destaquen joves promeses com Alba Careta Group i Queralt Lahoz, homenatges a Ennio Morricone amb el piano de Carles Cases i a Cecilia amb la veu de Lídia Pujol. També es presentarà l’espectacle de Nurià Andorrà, guanyador del premi Puig-Porret 2019 i hi haurà les actuacions de Las Migas, Meritxell Neddermann i Renaldo i Clara, entre d’altres.

A banda d’artistes catalans, la programació online també comptarà amb propostes artístiques d’altres comunitats autònomes amb grups d’Extremadura, Andalusia, Galícia, Balears i Comunitat Valenciana.