Osona Turisme publica el recull d'oferta educativa

Un any més, Osona Turisme publica l'oferta amb 150 propostes educatives. La guia reuneix diferents propostes d’activitats de caràcter educatiu, que permeten descobrir i gaudir de la comarca a petits i grans

Osona amb 50 municipis amaga una llarga història, plena de tradició, llegendes i curiositats, museus, monuments, espais naturals que ens ajuden a aprendre d’una forma lúdica i didàctica.
Coneixereu des d’ibers i romans fins a bisbes i nobles, entre castells i cases modernistes, passant per boscos, rius, prats i cingles amb visites, tallers i activitats diverses especialitzades en nens i grups escolars, distribuïdes segons etapes formatius des d’educació infantil fins a batxillerat.

Totes les activitats us permetran aprofitar al màxim el temps durant la vostra sortida a Osona amb companys de classe, família o amics. Les sortides amb nens i joves són el millor moment per aprendre, compartir experiències, gaudir i sobretot divertir-se. Una eina per descobrir Osona amb nens i treure’n el màxim partit.
Si us animeu a viatjar per Osona, podreu fer tot això i molt més. Des d’Osona Turisme us oferim suport per organitzar les vostres sortides i visites el més ràpid i eficaç possible, a més podeu complementar tota aquesta oferta amb allotjaments, restaurants, etc.
Podeu consultar la guia clican aquí