Tona: ‘HABEMUS' FESTA MAJOR

Com és tradició, el primer cap de setmana d’agost, Tona tornarà a gaudir de la Festa Major d’Estiu.

La pandèmia de la COVID-19 no ens ha posat les coses gens fàcils, i calia adaptar les propostes d’activitats a les noves circumstàncies. Hem de poder garantir la salut de tots i totes en base al compliment de les recomanacions de les autoritats de salut pública. Però els membres de l’Equip d’Alcaldia, conjuntament amb els tècnics i tècniques municipals, estem convençuts que podem fer-ho i  ja fa dies que treballem perquè sigui possible. Serà una Festa Major diferent, però serà una Festa Major molt especial.

A dia d’avui, ja hem pogut definir la idoneïtat dels espais, les mesures d’higiene i prevenció que caldrà tenir en compte, i hem començat a valorar propostes de programació per a tots els públics.

Enguany no hi haurà fira d’atraccions

Malgrat que la intenció inicial era poder dur a terme la fira d’atraccions en un format reduït i adaptat a les noves possibilitats, la manca d’indicacions oficials sobre la realització de fires a l’aire lliure i havent constatat que bona part dels firaires no podien –o, alguns d’ells, no volien, venir– a causa d’aquesta situació tan complexa, hem decidit de prescindir de la fira.

Per fer-ho possible, comptem amb tu!

Tots i totes ens hem de comprometre amb la festa i ser conscients del moment que estem vivint. Per això, per gaudir de la Festa Major plenament, serà necessari que complim una sèrie de condicions:

  • Mantenir una distància personal d’1 metre i mig sempre que sigui possible.
  • Fer ús de les mascaretes.
  • Rentar-nos les mans sovint.
  • Seguir les indicacions de la Policia Local, del grup de Protecció Civil i de les persones organitzadores o col·laboradores.