L'Oficina de Turisme de Vic reobre al públic en l'horari habitual

Per minimitzar el risc de contagi les publicacions s’han de demanar al taulell, la zona de descans i audiovisuals estan tancades i les pantalles tàctils no es poden utilitzar

L’Oficina de Turisme de Vic ha tornat a obrir les seves portes al públic des del dimarts 2 de juny en l’horari habitual: de dilluns a divendres, de 10 del matí a 2 de la tarda i de 4 de la tarda a 8 del vespre. Els dissabtes, de 10 del matí a 2 de la tarda i de 4 a 7 de la tarda. Diumenges i festius, de 2/4 d’11 del matí a 2/4 de 2 de la tarda.

El servei d’acollida i descans que ofereix normalment l’Oficina de Turisme al visitant s’ha vist necessàriament alterat i reduït ateses les circumstàncies actuals. Així, les persones que entrin a l’oficina no poden consultar els fulletons i les publicacions directament a les lleixes sinó que han de demanar-les al taulell. El material de la botiga que abans estava a l’abast del públic s’ha retirat dels expositors com a mesura de prevenció i també s’ha tancat al públic la zona de descans i audiovisuals. Les pantalles tàctils han quedat inutilitzades fins a nou avís. Pel que fa a les visites guiades a la ciutat s’espera poder-les reprendre pròximament, en la fase 3.

L’obertura de l’oficina s’ha fet aplicant totes les mesures pertinents per minimitzar el risc de contagi. A dins el local només hi poden haver-hi dues persones (a part del personal), en cas d’anar-hi en grup només pot entrar-hi una persona, és obligatori l’ús de la mascareta, cal rentar-se les mans amb el gel corresponent a l’entrada i es recomana fer els pagaments amb targeta.