El monestir de Sant Pere de Casserres obre al públic aquest dilluns 1 de juny

Aquest dilluns 1 de juny, el monestir de Sant Pere de Casserres es reobrirà al públic després del període de confinament.

Tot i que els dilluns el monestir habitualment està tancat, atès que el dilluns 1 de juny és festiu s’ha decidit obrir les portes i traslladar el dia festiu al dimarts 2 de juny, en què estarà tancat. 

El monestir s’ha habilitat per complir amb tots els requeriments que estableix la fase 2 de desescalada per als establiments oberts al públic:  Neteja i desinfecció dues vegades al dia de les instal·lacions; neteja i desinfecció diària dels uniformes i roba de feina; revisió diària del funcionament de sanitaris, aixetes i poms de portes dels lavabos; garantir una ventilació adequada. 

Els visitants no podran utilitzar els serveis, excepte en casos estrictament necessaris i caldrà netejar-los de manera immediata. També es marcarà el terra amb la distancia de seguretat de dos metres, hi haurà mesures de prevenció de riscos per a les persones treballadores i es posarà a disposició dels clients gels hidroalcohòlics a l'entrada.

Es recomana llegir aquí les indicacions i recomanacions per a la fase 2 del desconfinament.