EL FESTIVAL INTERNACIONAL DE MÀGIA DE TONA S'AJORNA FINS L'OCTUBRE

Amb motiu de la declaració de l’estat d’alarma i l’ordre de confinament domiciliari a causa de l’emergència sanitària ocasionada per la COVID-19 al nostre país, la cinquena edició del Festival Internacional de Màgia de Tona s'ajorna fins a l'octubre. Des de l'organització del festival hem lluitat perquè els somriures i la il•lusió poguessin continuar omplint els carrers de Tona. Per aquest motiu, aquest gran esdeveniment pel poble es durà a terme de l'1 al 4 d'octubre del 2020, sempre que la situació d'aleshores ho permeti.

A causa del canvi de dates, la programació es veurà lleugerament afectada, ja que alguns dels artistes que havien de venir al festival ja tenen altres espectacles concertats en les noves dates. De moment, només us podem avançar que a l'espectacle Unipersonal actuarà en Mag Lari en comptes d'en Yunke i que a la Gala Internacional no podrem comptar amb la presència d'en Kenris Murat i l'Aurèlia. Durant els pròxims mesos anirem informant sobre altres possibles canvis.
 
Per una altra banda, es tornarà l'import de totes les entrades venudes fins al moment. Les persones que hagin comprat una entrada, han d'haver rebut un correu electrònic que anuncia el reemborsament.
 
Per a més informació, podeu contactar a través del correu comunicació@unatonademagia.cat