El Festival de Jazz de Vic canvia de dates i se celebrarà del 8 al 18 d'octubre

La 22a edició de l'Alhambra Festival Jazz Vic, que s'havia de celebrar del 7 al 17 de maig a la capital osonenca, canvia de dates i tindrà lloc finalment del 8 al 18 d'octubre, a causa de la crisi sanitària provocada pel coronavirus i les mesures per frenar el seu contagi. L'organització també ajorna el concert de presentació del festival amb Raynald Colom, que estava previst per al dissabte 18 d'abril. 

En un comunicat, el certamen ha explicat que està treballant per mantenir la programació anunciada fins al moment amb noms com Raynald Colom, Theon Cross i ADHD. L'import de les entrades anticipades es retornarà automàticament i íntegrament a través del mateix canal que s’havien adquirit.

L'Alhambra Festival Jazz Vic tindrà lloc a la tardor i seguirà oferint dues setmanes dedicades a les noves tendències del jazz i les músiques improvisades, amb formacions i artistes nacionals i internacionals caracteritzats per l'experimentació i l’exploració de noves vies musicals. 

Tot i que encara no s'havia donat a conèixer la totalitat del cartell, el festival treballa per mantenir les actuacions que s'havien tancat per al maig i que ja s'havien anunciat, com el jove compositor londinenc Theon Cross; ADHD, un quartet islandès establert a Reykjavík i el trompetista i compositor de jazz català Raynald Colom.