Presentació de l'Extreme Trail Vall del Congost, a Sant Martí de Centelles

Ahir es va presentar, a la sala de plens de l’Ajuntament de Sant Martí de Centelles, en un acte presidit per l’alcaldessa del municipi, Núria Roca, la 23a edició de la VDC Extreme Trail Vall del Congost, una veterana cursa de muntanya, Gran Premi Diputació de Barcelona, que tindrà lloc enguany el proper 29 de març.

Es tracta d’un dels recorreguts més exigents per als corredors de muntanya, que es desenvolupa a través dels espectaculars paisatges del Parc del Montseny, passant pels municipis de Sant Martí de Centelles, Tagamanent, Aiguafreda i el Figaró.

La cursa de la Vall del Congost consta de dues proves, una marató de 43 quilòmetres i una mitja marató de 24.7 quilòmetres, totes dues amb sortida i arribada a Sant Martí de Centelles. La marató començarà a les 7 del matí, i la mitja a les 8.30. Els participants tindran un total de nou hores per completar el recorregut.

L’esdeveniment comptarà també amb un ingredient solidari, ja que es destinaran 2 euros de cadascuna de les inscripcions a l'Hospital de Sant Joan de Déu per a la recerca del càncer infantil. S’hi suma també el compromís mediambiental, atès que s’han limitat les inscripcions a 600 participants per a cadascuna de les proves.