Un alumne de l'Escola d'Hostaleria d'Osona guanya la 37a edició del Concurs de Cocteleria Jove de Catalunya

L'alumne de l'Escola d'Hostaleria d'Osona, Ignasi Artés ha sigut el guanyador del trofeu Josep Maria Gotarda a la destressa i habilitat del concurs de cocteleria Jove de Catalunya de l´Escola de Sant Pol de mar. Felicitats Ignasi i professorat!

És un dels concursos de cocteleria més antics del país, en el qual s’entrega el Premi al Millor Cocteler Jove de Catalunya. Un esdeveniment anual en el qual participen estudiants i professionals menors de 25 anys residents a Catalunya.

El jurat està format per experts del món de la cocteleria com el Sr. Josep M. Gotarda Jr, president del Jurat d’Habilitat o la Sra. Natalia Roig, Vicepresidenta de Girona – Associació Catalana de Sommeliers.

La peculiaritat del concurs radica en dos aspectes: un d’ells és que no s’atorguen premis en metàl·lic i l’altre, que persegueix l’objectiu de despertar entre els joves estudiants l’interès per desenvolupar una carrera professional a l’àrea de servei de sala, molt demandada per les empreses hoteles i els restaurants comercials.

A més a més, el Concurs recorda anualment dos dels grans bàrmans que ha tingut Catalunya; mitjançant la personalització de dos dels trofeus que s’atorguen als participants. Es tracta del Trofeu Josep M. Gotarda a la destresa i habilitat i el Trofeu Manuel Villalante a la millor puntuació del jurat.