Dijous Llarder

Torna el Dijous Llarder a la Plaça Major de Vic, organitzat pel col·lectiu de cuiners Osona Cuina, amb una oferta gastronòmica ampliada i un concurs per escollir la Millor Truita d’Osona com a principal novetat.

Aquesta edició vol recuperar el seu format tradicional de dia, en el que se serviran entrepans des de les 9 del matí fins al voltant de les 16h de la tarda. A més, el dimecres al vespre es podrà assistir un any més a la tradicional penjada dels porcs, moment en que es preparen les peces que estaran rostint-se a foc lent durant tota la nit al mig de la Plaça Major. Per això, no serà fins a les 12h del migdia del dijous que es serviran els esperats entrepans de porc rostit Ral d’Avinyó amb salsa agredolça i pa d’Osona. A banda dels entrepans habituals –botifarra, botifarra negra, cansalada- enguany s’afegeixen també dues propostes gastronòmiques: l’entrepà de canelons i l’arròs de porc rostit amb calçots. L’entrepà de caneló serà elaborat per l’Escola d’Hostaleria d’Osona amb els productes d’Osona Terra i La Selecta, col·laboradors en aquesta festa popular.