L'Associació ha organitzat aquest dijous l'Assemblea mensual de la FIHRT a Vic

Ahir va tenir lloc al Restaurant Ca l’U, l'Assemblea General mensual de la FIHRT, que ha tingut una prèvia amb la visita a la Plaça Major de Vic, a cura de Xavier Cervera, de Fòrum Vicus, que ha finalitzat al Balcó de la Casa de la Vila.

L'Assemblea ha comptat amb la participació del Sr. Carles Banús. Vicepresident 1er. del Consell Comarcal, delegat de promoció econòmica  i  Alcalde de Tavèrnoles, de la Sra. Susagna Roura,  2ª Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament de Vic i regidora de Cultura, Turisme i Habitatge, i de la Sra Bet Piella, Regidora de promoció econòmica, ocupació, i comerç de l’Ajuntament de Vic.

Durant l'Assemblea, s'ha aprovat la incorporació de l’ASSOCIACIÓ DE BOTIGUERS I COMERCIANTS D'OLESA com a nou membre de la FIHRT, i s'ha procedit, entre d'altres,  a la presentació del REPTE als Leinners (alumnes de 4rt del Grau de Lideratge, Emprenedoria i Innovació) de TEAMLABS BCN-UNIVERSITAT DE MONDRAGON. 

Tanmateix, entre d'altres temes, s'han analitzat els Pressupostos Generalitat de Catalunya i la seva implicació en el sector, la comunicació de la probable aprovació del Reglament de Turisme de la Generalitat, i s'ha donat un pas més en la concreció, per part dels Gremis i Associacions membres de la FIHRT, de la Formació  escollida per als seus associats, tant en la seva vessant gratuïta com bonificada.

Altres temes tractats han estat la situació Terres de l’Ebre després del temporal Glòria, així com la Proposta de Networking 2019 per a Terres de l’Ebre, i les conclusions sobre la  Jornada de Cuina Sense Gluten organitzada conjuntament amb FECOTUR Deltebre, el passat 20 de gener.

Posteriorment, hem gaudit d'un magnífic sopar a càrrec del xef del Restaurant Ca l'Ú, En Joan Reniu.

El Restaurant de Cal'U, és un dels restaurants més antics de la ciutat de Vic, ara, ubicat al carrer de la Riera, en una casa senyorial del segle XVIII amb frescos a les parets de Francesc Plà el Vigatà. Ofereixen una cuina de tota la vida, modernitzada al moment actual. 

La propera Assemblea tindrà lloc a L'Hospitalet de l'Infant