Tornen les Jornades Gastronòmiques de la Tòfona a Osona

Durant els tres primers mesos de l’any, Osona es converteix en terra de tòfones. Aquest fong tan valorat en la gastronomia és ben bé un producte que no pot faltar en els millors plats, havent-se convertit en gairebé una joia culinària.

Visita Osona del 15 de gener al 15 de març!

Tòfona amb el cartell

Tasta els menús dels restaurants col·laboradors amb les Jornades Gastronòmiques de la Tòfona

En col·laboració amb Fet a Osona i Osona Cuina, podreu gaudir de deliciosos menús on la tòfona estarà sempre present, perquè així pugueu degustar el seu aroma. Amb productes de primera qualitat i de proximitat, podreu acompanyar aquest fong amb gustos que us deixaran sense paraules… No oblidis a reservar!

Les Jornades Gastronòmiques de la Tòfona ofereixen activitats per aprendre més sobre aquest producte

De la mà de Carol Tòfones, podràs descobrir l’excepcional món de la recol·lecció de la tòfona silvestre, així com experimentar de manera sensorial el producte. A més, també podreu endinsar-vos en el fascinant món de la tòfona i conèixer totes les seves propietats. Consulta el llibret i apunta’t a les activitats!

El Trufforum: l’esdeveniment de la tòfona d’Osona per excel·lència

L’European Mycological Institute (EMI) idea i promou el Trufforum amb la missió de promocionar l’ús responsable de la tòfona a Europa a les cuines, tant domèstiques com professionals.  L’Edifici del Sucre es convertirà en el destí per gaudir d’un programa d’activitats per a professionals i aficionats a la tòfona!

Consulta totes les activitats! T’hi esperem…