La Cuina de la Tòfona

Tallers de demostració de cuina en directe de la mà dels millors especialistes, en un auditori amb capacitat per a més de 200 persones.

Dissabte 25

De les 11.00 a les 12.00 h
Nandu Jubany. Can Jubany (Calldetenes) Presenta: Helena García-Melero
La tòfona de temporada és un producte gairebé imprescindible a la cuina de 
Can Jubany. En Nandu la treballa amb exquisidesa i generositat en propostes amb les que pot composar fins i tot un menú sencer. 

De les 16.30 a les 17.30 h
Oriol Rovira. Els Casals (Sagàs)
Presenta: Helena García-Melero
La família dels Casals abasteix el seu rebost amb producte de proximitat i d’elaboració, on la tòfona ocupa un lloc destacat. L’Oriol mostrarà com la tracten i conserven al seu restaurant del Berguedà. 

De les 18.00 a les 19.00 h
Toni Sala i Toni Sala. Fonda Sala (Olost) Presenta: Helena García-Melero
Al bell mig del Lluçanès, en Toni Sala, i també en Toni Sala fill, són pioners en l’ús i aprofitament de la tòfona en els seus plats. La serveixen en una gran diversitat de propostes gastronòmiques d’una cuina tant autèntica com casolana.

Diumenge 26


De les 11.00 a les 12.00 h
Ricard Martínez, restaurant Espai Sucre 
(El Born - Barcelona)
Presenta: Belén Parra
A l’escola Espai Sucre, però també a l’espai gastronòmic Essence de Barcelona es donen les eines i alhora les claus per crear postres d’autor equilibrades, harmòniques i saboroses. Martínez mostrarà com emprar la tòfona en la cuina dolça.