Jornada inaugural Trufforum Vic 2020
De les 10.00 a les 14.00 h
Taller d’innovació agroalimentària per a l’elaboració de productes trufats. La tòfona, el diamant negre, aprèn a polir-lo. Adreçada a empreses agroalimentàries. Dra. Eva Guillamón i Dra. Laura Mateo-Vivaracho, del Centre per a la Qualitat dels Aliments de l’INIA de Sòria.
Serveis Territorials DARP – 1a planta Recinte Firal El Sucre
Més informació i inscripcions a: www.trufforum.com (places limitades)
De les 15.30 a les 17.00 h
Reunió del grup de seguiment del Pla d’Acció per al desenvolupament del sector tofoner a Catalunya
Serveis Territorials DARP (accés amb invitació)
De les 18.00 a les 19.00 h
Trufforum Lab. Sessió de creativitat i d’innovació amb Ferran Adrià
Patrocina: CaixaBank
Recinte Firal El Sucre (accés amb invitació)
19.00 h
Aperitiu inaugural, amb Nandu Jubany
Sala Sert (accés amb invitació)
20.30 h
Acte d’inauguració del Trufforum Vic 2020
Auditori Marià Vila d’Abadal
21.00 h
Ambaixador de la Tòfona 2020
Presenta: Helena García-Melero
Patrocina: Laumont
Auditori Marià Vila d’Abadal
A les 21.30 h
Sopar de benvinguda exclusiu pels ponents del Trufforum Vic 2020, cortesia del Consell Empresarial d’Osona
Restaurant Ca l’U - membre d’Osona Cuina