El Gremis i Associacions de la FIHRT renoven la seva confiança en Pere Santos, President del GHITA, que renova mandat per 4 anys més.

Els Gremis i Associacions de la FIHRT, reunits en Assemblea Extraordinària al Celler Abadal, en l'Assemblea organitzada pel Gremi d'Hoteleria i Turisme del Bages i el Moianpes, van acordar per  unanimitat, renovar en el seu càrrec de President de l'Entitat, a Pere L. Santos Buron, qui ja n'era President des de novembre de 2015.

Pere Santos va ser l'únic candidat que va presentar la seva candidatura a la Presidència de la Federació, i davant l'absència d'altres propostes, els Gremis i Associacions amb dret a vot, van decidir per uanimitat, renovar-hio la seva confiança.

Durant la seva presidència, s'han reforçat els llaços amb Entitats com el Gremi de Restauració de Barcelona, i ha augmentat la presència de la Federació a Terres de l'Ebre i a Entitats com a PIMEC, en la que la FIHRT ocupa, no només plaça a la Junta Directiva, sino que participa activament a les Comissions Laboral i de Formació i Ocupació, sent membre del Plenari,  i ostentant una Vicepresidència a al Sectorial de Turisme. Cal destacar a més la presència de la FIHRT a la Taula de Turisme Ciutat de la Ciutat de Barcelona, així com al programa Multiplica't, Fira Àpat, i diverses Comissions amb el Departament d'Agricultura, com pot ser el Consell de l'Alimentació. La FIHRT i els Gremis que en formen part han estat peça clau en el desenvolupament del III CONGRES CATALA DE LA CUINA, la Cloenda del qual ha tingut lloc aquest matí, amb presència del MHP de la Generalitat de Catalunya, Sr Quim Torra, i de les HC Teresa Jordà i Alba Vergés.