Tot a punt per una nova encesa de les llums de Nadal a Vic

Tot l’enllumenat és de tecnologia led i estarà encès fins el dia de Reis. Enguany, s’ha renovat la il·luminació del carrer Verdaguer i de les voltes de la plaça Major

A partir d’avui i fins el dia de Reis, la ciutat de Vic tindrà encesos els llums de Nadal. La instal·lació dels llums, tots de tipologia led, va començar a principi d’octubre. En total, més de 500 ornaments de Nadal, cortines de llum i cordons de llums il·luminaran Vic la ciutat durant la campanya de Nadal. Paral·lelament, s’instal·laran una vintena de tions que es repartiran per tot el municipi, com és habitual en els darrers anys.

La principal novetat d’aquest any és la renovació de la il·luminació nadalenca del carrer Verdaguer i la de les voltes de la plaça Major. Enguany, s’ha continuat prioritzant l’estalvi i per això tots els llums són de tipus led i l’apagada està programada a les 11 de la nit, amb alguna excepció com l’arbre de Nadal de la plaça Major, que per Nadal o Cap d’Any, estarà encès fins la 1 de la nit, aproximadament.

Els carrers que estaran il·luminats durant la campanya de Nadal són Rambla del Passeig, rambla del Carme, rambla Davallades, rambla Hospital, rambla Sant Domènech, carrer Verdaguer, carrer Bisbe Morgades, carrer de Gurb, carrer Arquebisbe Alemany, carrer Manlleu, dos trams del carrer Nou, 1 tram del carrer Sant Pau, plaça dels màrtirs, carrer de la Fusina, carrer Trinquet, carrer Sant Fidel, part del carrer Sant. Antoni, plaça Major, carrer Estret, carrer de les Neus, carrer Cardona, carrer Argenters, carrer Sant Sebastià, plaça Canonge Collell, carrer de la Riera, passeig Generalitat, carrer del Pla de Balenyà i carrer del Portal de la Rambla.

L’encesa de l’enllumenat coincideix amb l’inici de la campanya ‘Soc un comerç + sostenible’.