Arriba la 19a FIRA JOC JOC a Tona

La Fira Joc Joc arriba una vegada més a Tona

El proper diumenge 1 de desembre, el pavelló municipal i la seva zona exterior s'ompliran de jocs i activitats lúdiques de 10 a 19h. Tots els assistents disposaran d’un dia sencer sense parar de jugar.

La filosofia de la Fira Joc Joc pretén donar a conèixer alternatives de jocs més enllà dels entreteniments digitals i per això es converteix en una mostra de les possibilitats lúdiques per petits i grans.

El món del joc ha viscut una revolució en els darrers anys i això queda palès en la distribució dels pavellons on es celebra la fira amb la distinció de Joc Clàssic i Joc Modern.

Al pavelló “Joc Modern” s’hi podrà trobar jocs de taula moderns, jocs en viu, botigues de jocs, editorials, creadors de jocs i una ludoteca lliure on demanar jocs per jugar a les taules lliures, a més de l’espai “Tona Juga”.

L’espai “Tona Juga” és una reivindicació a l’herència juganera de Tona. La Fira Joc Joc té els seus orígens en la Fira de la Pesseta i això es destil·la en diverses capes de la vila, per tant aquest espai és una reivindicació a aquesta herència, amb la presència de la Ludoteca Joc de Tona, Associacions, alumnes que presenten el seu joc com a treball de projecte i algunes sorpreses més.

Al pavelló “Joc Clàssic” hi haurà parades d'artesans, màgia, jocs gegants de construcció, espectacles i molt més.

Aquest any el carrer davant del pavelló estarà ocupat pels jocs de la companyia Guixot de 8.

Passegeu, jugueu, i gaudiu dels espectacles. Visiteu els més de 40 expositors amb més de 55 activitats que us proposem per la Fira Joc Joc 2019.

Més informació a www.firadeljoc.cat