8a Fira de la Nou - 20 d'octubre

El dia 20 d’octubre tindrà lloc una nova edició de la Fira de la Nou de Montesquiu, amb diferents propostes relacionades amb aquest fruit de temporada. El diumenge a partir de les 12 del migdia tindrà lloc la novetat d’enguany, el Tastet de tapes.

La Fira de la Nou de Montesquiu arriba a la 8a edició presentant una de les novetats important, la 1a exhibició de vehicles antics i clàssics amb vehicles al carrer Plaçola. Es mantindrà el típic tastet de tapes però enguany canviant el format i fent-ho a partir de les 12 del migdia amb tot de propostes culinàries elaborades amb nous, de la mà de diferents establiments del poble mateix i de tota la zona del Bisaura. Cada tapa tindrà un preu de 2 euros o també hi ha la possibilitat de comprar un paquet de 5 tapes al preu de 8 euros.

La fira pròpiament dita se celebrarà el diumenge a partir de les 10.00h i es posaran a la venda més de 300 quilos de nous procedents de nogueres del Bisaura i de l'Empordà. No hi faltarà una creperia i un servei de bar.

Un altre dels plats forts de la fira d'enguany seran les activitats per la mainada, com una zona amb inflables, jocs gegants infantils o el servei de lloguer de ponis per fer-hi passejades, durant tot el matí.

Se celebrarà també la 4a edició de Nouart, l'exposició col·lectiva d'artistes locals. I alumnes i professors del Centre de Formació Forestal Especialitzada de la Solana al Castell de Montesquiu acudiran a la fira per fer la ja tradicional exhibició de tall de fusta artístic, tot elaborant escultures amb motoserra a partir de troncs d'arbre. Tot amenitzat amb la música al carrer de la mà de Men in Swing.

Altres actes destacats de la fira seran la VII Trobada d’acordionistes que se celebrarà a la tarda a la Pèrgola, amb refrigeri popular.

Pel que fa als espais i parades, s'ubicaran a la Plaça de la República, carrer Plaçola i part del carrer Sant Boi.