La ‘Campanya gastronòmica de la castanya' ja és aquí!

La castanya és un producte fonamental de la tardor, i aquest any pots gaudir de la seva varietat i qualitat del 12 d’octubre al 10 de novembre a una nova edició de la ‘Campanya gastronòmica de la castanya‘.

La campanya iniciada l’any 2017, neix amb l’objectiu de donar a conèixer la castanya com a ingredient principal per a tota mena de preparacions, oferint així una visió global de l’aliment i potenciant de retruc els establiments de la comarca d’Osona.

En aquesta tercera edició, diversos restaurants de la iniciativa Fet a Osona, que té com a principal objectiu donar a conèixer els productors i productes d’Osona. Aquests, inclouran a la seva carta propostes per a tots els gustos amb la castanya com a centre de les preparacions.

Els restaurants participants són l’Àgora, l’ArkaCa l’UCal Jutge, el BarekuLa Cebre i el Drau, les MagnòliesTresona XXI i el Xalet la coromina.

A més a més, la festa continua a la Fira de la Castanya de Viladrau, situada en un entorn privilegiat al bell mig del Parc Natural del Montseny, Reserva de la Biosfera. Un esdeveniment on la gastronomia, l’oci i l’espectacle per a totes les edats omplen un poble i un paisatge amb la castanya, la tardor i Tots Sants com a protagonistes.

Visita les nostres xarxes socials per no perdre’t res!

Consulta el programa: