Porc i Cervesa Fira Gastronòmica 2019

5 d'octubre de 2019

De 10 h a 24 h: Degustació i venda de productes del porc, cerveses artesanes nacionals i d’importació, i mercat de productes de proximitat i artesans.

D’11 a 22 h: ESPAIS LÚDICS INFANTILS, preus populars.

-           La Granja. Servei de ludoteca, tallers, ponis i activitats a càrrec d'Oci Lúdic.

-           Revoltim! Un espai d'oci amb laberints i circuits per gaudir-ne amb família, a càrrec de Quiràlia. 

-           Circuit animal. Pinta’t, juga i gaudeix del circuit en família.

D’11 h a 13 h: Taller de cuina familiar amb productes de la Xarxa de Productes de la Terra, a l’ ESPAI CRACKS DE LA CUINA, pl. Fra Bernadí. Preu: 3€ / Tallers de 45 minuts de durada. Places limitades, inscripcions a l’espai Cracks de la cuina.

11.45h: Tast de les llonganisses guanyadores del 3R CONCURS NACIONAL DE LLONGANISSA TRADICIONAL CATALANA, comentat per JOSEP DOLCET, de La Confraria del Gras i el Magre i la Fundació Oficis de la Carn, a l’AULA DEL GUST, pl. Fra Bernadí. Preu: Gratuït / Places limitades, inscripcions a www.porcicervesa.cat o bé al punt d’informació de la fira.

12 h. Concert-ball i swing, amb el grup AIRSTREAM QUARTET, a l’ESCENARI ESCALES, pl. Fra Bernadí.

13 h: Presentació i tast de cerveses de la cerveseria Catalan Brewery, a l’AULA DEL GUST, pl. Fra Bernadí. Preu: 3 € / Places limitades, inscripcions a www.porcicervesa.cat o bé al punt d’informació de la fira.

13.30 h:  Entrega de premis del concurs de blocaires del DIA CUINA. Activitat de la revista cuina.cat, a l’ESCENARI ESCALES, pl. Fra Bernadí.

De 16.30 h a 19.30 h: Taller de cuina familiar amb productes de la Xarxa de Productes de la Terra, a l’ESPAI CRACKS DE LA CUINA, pl. Fra Bernadí. Preu: 3€ / Tallers de 45 minuts de durada. Places limitades, inscripcions a l’espai Cracks de la cuina.

17 h: Tast i maridatge de cerveses artesanes de La microcervesera  i embotits singulars dels cansaladers de Manlleu (Can Cerilles, Can Molist i Can Camps), guiat per Ivan Hermosilla. Activitat DIA CUINA, de la revista cuina.cat, a l’AULA DEL GUST, pl. Fra Bernadí. Preu: 5 € / Places limitades, inscripcions a www.porcicervesa.cat o bé al punt d’informació de la fira.

17 h: Exhibició castellera, amb els Nyerros de la Plana, els Xerrics d’Olot i els Minyons de Santa Cristina d’Aro, a la pl. Fra Bernadí.

17.30 h: Matança i rostida del porc, elaboració d’embotits i derivats del porc a càrrec del Mercat Municipal de Manlleu. Comentada per la periodista Carme Gasull, a l’ESPAI DEL PORC, pl. Fra Bernadí.

19.30 h: Tast de Cerveses a càrrec del Gremi de Cervesers artesans de Catalunya (Gecan). Coneix les últimes tendències en estils de cervesa: Neipa, Haze ipa, Milkshake ipa.. a l’AULA DEL GUST, pl. Fra Bernadí. Preu: 5 € / Places limitades, inscripcions a www.porcicervesa.cat o bé al punt d’informació de la fira.

20.30 h: Desfilada de moda de comerços MAB i actuacions d’Off-Broadway a LES ESCALES, pl. Fra Bernadí. (En cas de pluja es farà el diumenge 6 d’octubre, a les 17:30 h).

21 h: Història i curiositats de la cervesa i tast de cerveses poc habituals nacionals i internacionals, guiat pel jutge del BJCP Ariel Caballero, a l’AULA DEL GUST, pl. Fra Bernadí. Preu: 5 € / Places limitades, inscripcions a www.porcicervesa.cat o bé al punt d’informació de la fira.

22.30 h: Concert, amb ELS PARACAIGUDISTES ACÚSTICS, a l’ ESCENARI ESCALES, pl. Fra Bernadí.