La meitat de la programació de la 31a edició del MMVV són estrenes!

El Mercat de Música Viva de Vic encara la 31a edició amb les piles carregades. Del 18 al 21 de setembre Vic es tornarà a omplir de música gràcies a una programació singular, diversa i per a tots els públics. Gairebé una quarantena d'artistes, d'un total de 89, estrenaran o preestrenaran el seu nou material durant aquests 4 dies en un dels 9 escenaris a la ciutat.


 L’espectacle inaugural, dimecres 18 de setembre al Teatre Atlàntida, serà l’estrena de l’obra L’últim camí de Walter Benjamin de Juliane Heinemann, guanyadora del premi Puig-Porret 2018.  L’artista berlinesa establerta a Barcelona, guanyadora del premi Puig- Porret 2018, ens apropa la figura de l’escriptor i filòsof alemany en el 80è aniversari de la seva mort. Un viatge amb música electrònica, poesia i material visual. Juliane Heinemann estarà acompanyada per una banda talentosa de músics d’improvisació formada per Marcel·li Bayer, Jordi Matas, Marko Lohikari i Oriol Roca.

Nico Roig estrenarà el seu nou disc dissabte 21. Un espectacle coproduït pel MMVV en què el públic viurà l’experiència auditiva amb uns auriculars. També dissabte la formació coreana Dul-da i la banda de flamenc-jazz Aurora oferiran un espectacle inèdit que busca portar el públic al fons de l’emoció a través de la unió de tradició i modernitat. Raül Refree torna a sorprendre produïnt una jove promesa, Lina. Una barreja del fado de la cantant portuguesa i el pop del guitarrista i pianista català. Es podrà veure divendres 20.

La banda A Contra Blues demostrarà que són dels millors fent Rock&Roll amb el seu recent Jab, Mazoni ens avança el seu futur Desig imbècil, Lagartija Nick ret un homenatge a les ciutats devastades des del cel per l'odi de la guerra amb l'espectacle Los cielos cabizbajos, el quintet Maruja Limón presenta Ante mí, Gertrudis amplia el team per oferir un nou directe més potent i reforçat, farem la volta al món amb Gato Preto, Ferran Palau no para i arriba amb Kevin sota el braç, el compositor i pianista balear Marco Mezquida presenta un nou espectacle inclassificacble, tenim l'oportunitat de descobrir el jove creador equatorià Mateo Kingman, Carla, l'alter ego de la vigatana Carla Serrat, presenta Kill a Feeling i Maria Rodés fa un homenatge a totes les dones lliure a Lilith.

Enguany també estrenaran o preestrenaran el seu nou material al mercat, artistes diversos com Agoraphobia, Aiala, Anna Ferrer, C4 Trio, Da Souza, Espaldamaceta, Exnovios, Hijos del Trueno, Jo Jet i Maria Ribot, Joan Masdéu, Lidia Damunt, Lorena Álvarez, Marcel Bagés + Phicus, María Guadaña, Marta Knight, Mélodie Gimard, Pere Navarro, Side Chick, The Sick Boys, Xavier Calvet i Yawners. I el grup 2princesesbarbudes ens descobrirà el seu nou espectacle, La bona vida, dissabte dins de la programació destinada a públic familiar.