OSONA OFEREIX MÉS DE 100 ACTIVITATS EDUCATIVES

Els recursos gastronòmics, culturals i naturals d’Osona amb un gran potencial educatiu, són una oportunitat de divulgació patrimonial entre els joves.

 Les sortides familiars, amb nens i joves són el millor moment per aprendre, compartir experiències, gaudir i sobretot divertir-se. Si t’animes a viatjar per Osona, podràs fer tot això i molt més.

 El turisme és un descobriment i un aprenentatge constant a la comarca d’Osona podràs trobar un ampli ventall de possibilitats, entre elles més de 100 activitats amb un gran potencial educatiu, una mescla de gastronomia, cultura, natura i tradició que et permetran planejar una estada complerta i una experiència molt enriquidora per petits i grans.

 El Catàleg d’Oferta Educativa és una eina ideal per tots aquelles que es plantegen visitar algun dels indrets d’Osona amb nens i treure’n el màxim partit.  Si hi fas una ullada, podràs trobar el recopilatori de la major part de visites, tallers i activitats diverses especialitzades en nens i grups escolars. Segons el cicle formatiu que us interessi, trobareu classificacions des d’educació infantil fins a batxillerat.

 Des d’Osona Turisme us oferim ajuda per poder organitzar les vostres sortides i visites el més ràpid i eficaç possible, a més pots complementar tota aquesta oferta amb allotjaments, restaurants, etc.

Constulta el aquí CATALEG D’OFERTA EDUCATIVA.