La delegada a la Catalunya Central, Alba Camps, reprèn les visites a ajuntaments del Moianès

La delegada del Govern de la Generalitat a la Catalunya Central, Alba Camps, ha estat aquests darrers dies a la comarca del Moianès. Amb aquestes visites que ara inicia vol conèixer la nova composició dels ajuntaments, amb prioritat als que compten amb nou alcalde o nova alcaldessa.
 
Les visites que fa la delegada serveixen per donar a conèixer la feina i funció de la Generalitat al territori i per posar al servei dels municipis els serveis i tasques que s’ofereixen, alhora que recull les necessitats i preocupacions dels consistoris.
 
L’ajuntament visitat fins al moment és Santa Maria d’Oló, on la delegada ha pres nota de les necessitats locals que li ha fet saber el flamant alcalde, Xavier Baraut.
 
A la reunió, on també han estat presents tres regidores del nou consistori, han tractat dels diferents projectes que l’equip de govern de Santa Maria d’Oló té sobre la taula per a aquesta legislatura.
 
Aquestes trobades estan emmarcades en el pla de visites per conèixer les diverses realitats del món local a la regió central de Catalunya. Hi ha la voluntat de, properament, trobar-se amb els consistoris de la resta de municipis del Moianès.