La delegada a la Catalunya Central, Alba Camps, reprèn les visites a ajuntaments d'Osona

La delegada del Govern de la Generalitat a la Catalunya Central, Alba Camps, ha estat aquests darrers dies a la comarca d’Osona, visitant tres consistoris. Amb aquestes visites que ara inicia vol conèixer la nova composició dels ajuntaments, amb prioritat als que compten amb nou alcalde o nova alcaldessa.
 
Les visites que fa la delegada serveixen per donar a conèixer la feina i funció de la Generalitat al territori i per posar al servei dels municipis els serveis i tasques que s’ofereixen, alhora que recull les necessitats i preocupacions dels consistoris.
 
Els tres ajuntaments visitats fins al moment són Santa Eugènia de Berga, Seva i Taradell. En tots tres municipis la delegada ha pres nota de les necessitats locals que li han fet saber els respectius flamants alcaldes: Xavier Fernández, Maria Anna Pineda i Mercè Cabanas.
 
A la reunió amb l’alcalde de Santa Eugènia de Berga han tractat, especialment, d’assumptes urbanístics. A la trobada amb l’alcaldessa de Seva, on també hi han assistit tres regidors de l’equip de govern, s’ha parlat de la situació de la pedrera del Pinós, entre altres aspectes. I l’alcaldessa de Taradell, a la reunió mantinguda amb la delegada, ha explicat els diferents projectes que tenen sobre la taula per a aquesta legislatura.
 
Aquestes trobades estan emmarcades en el pla de visites per conèixer les diverses realitats del món local a la regió central de Catalunya.