Aplec Comarcal d'Osona - aquest any a Gurb

L’Aplec Comarcal d’Osona arriba enguany a la 13a edició i es celebrarà els dies 6 i 7 de juliol, al municipi de Gurb.

El dissabte, 6 de juliol, a les 17.30 h, al pavelló municipal de Gurb, hi haurà un gran concert de sardanes amb la Cobla La Principal de la Bisbal, dirigida per Francesc Cassú. A les 20 h, a la zona esportiva municipal, la mateixa cobla oferirà una audició de sardanes i a la mitja part hi haurà una botifarrada.

El diumenge, dia 7 de juliol, a les 9 h, a la plaça de l’Amistat, es farà un esmorzar popular; a les 10.30 hores s’oferirà una mostra de cultura tradicional catalana, amb la participació de diverses colles de dansaires i geganters; a les 12.30 h, es ballaran sardanes amb la cobla Ciutat de Girona; a les 14 h, al pavelló municipal de Gurb, hi haurà un dinar de germanor i a les 16.30 h, a la zona esportiva, es farà el 13è Aplec Comarcal d’Osona, amb la participació de les cobles Ciutat de Girona, Jovenívola de Sabadell i La Principal del Llobregat.

La tarda del diumenge, durant l’Aplec, s’homenatjarà als senyors Àngel Capdeferro Giménez i Alfred Abad Gascon per la seva trajectòria sardanista i també es farà el lliurament de l’estendard de l’Aplec a l’alcalde de Sant Julià de Vilatorta, municipi on es farà la següent edició.

Es vendran entrades anticipades pel concert de dissabte de la cobla La Principal de la Bisbal i pel dinar de germanor del diumenge a l’Ajuntament de Gurb i, també, mitjançant la web www.tincticket.com. Les entrades pel concert de dissabte es podran adquirir també a la taquilla 1 hora abans del concert.

Veure programa complet