TONA FLOREIX 2019

2a edició del concurs de balcons i jardins florits.

Per segon any consecutiu, en el marc de l’Aplec de la Rosa a Lurdes i al Castell i per tal de potenciar tant la visibilitat paisatgística municipal com la participació de la ciutadania en l’embelliment del municipi, l’Ajuntament de Tona convoca el 2n CONCURS de BALCONS I JARDINS FLORITS sota el lema TONA FLOREIX.

Ja fa dos anys d'ençà que com a municipi formem part de la xarxa de municipis adherits a Viles Florides, una iniciativa de la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya que promou la transformació de pobles i ciutats de Catalunya mitjançant la planta en flor i l’objectiu del concurs és promoure la participació de tothom en l’embelliment i sostenibilitat del municipi, i mantenir el nivell assolit com a municipi membre d'aquesta associació.

Amb aquestes línies ens agradaria agrair la col·laboració d’entitats i comerços per ajudar-nos a fomentar l’esperit i l’esforç de mantenir viu i natural el nostre entorn més proper i animar a tothom que ho desitgi a participar-hi.

Per fer-ho caldrà omplir una instància a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament de Tona abans del 3 de juny i, amb aquesta, obtindreu descomptes en alguns productes a Garden Tona i Anna Mas Floristes. Del 4 al 9 de juny el jurat realitzarà les valoracions i podreu optar als següents premis:

   - 1r premi: un smartbox per a una escapada de dues nits i 2 entrades per un espectacle de Teatrets d’Osona.

   - 2n premi: 1 sopar sorpresa al restaurant La Ferreria de Tona.

   - 3r premi: 1 smartbox per una escapada d’una nit.

Així mateix també podeu participar al concurs d'Instagram publicant fotos a aquesta aplicació amb el hashtag #tonafloreix2019 abans del 3 de juny de 2019. Igual que en el cas anterioro cal que formuleu la vostra inscripció a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà i podreu optar als següents premis:

   - 1r premi: 1 sopar sorpresa al restaurant La Ferreria de Tona i 2 entrades per un espectacle de Teatrets d’Osona.

   - 2n premi: 1 dinar de dilluns a divendres al restaurant La Ferreria de Tona i 2 entrades per un espectacle de Teatrets d’Osona.

El lliurament de premis tindrà lloc el dia 10 de juny en el marc de l'Aplec, abans de l'inici de la ballada tradicional a la plaça Major.