Vic es prepara per viure el Sant Jordi

Les jornades de portes obertes de l’Ajuntament i la representació de la llegenda de Sant Jordi, algunes de les activitats programades

 

Vic es prepara per viure el Sant Jordi

Sant Jordi a Vic

Vic es prepara un any més per viure un Sant Jordi ple d’activitats. Llibreters, floristes i entitats ompliraran de llibres i roses els carrers i places de la ciutat durant la diada.

Com ja és tradició, l’Ajuntament de Vic obrirà les seves portes de 5 de la tarda a 8 del vespre per veure l’exposició de rams i roses que han preparat les floristeries de Vic.

A partir de les 5 de la tarda la plaça Major s’omplirà d’activitats adreçades a tots els públics, amb  jocs gegants, túnels, laberints i rocòdroms a càrrec de Quiràlia i un taller de castells de la mà dels Sagals d'Osona.

A dos quarts de 7 de la tarda arribarà un dels moments més esperats del dia, la representació de la llegenda de Sant Jordi. Enguany la llegenda de Sant Jordi anirà a càrrec de la companyia còmica Coanda espectacles i comptarà com sempre amb la col·laboració dels Geganters i Grallers del carrer de la Riera. Un cop més, s’habilitarà un espai per a persones amb mobilitat reduïda.

Diverses activitats per la ciutat

Els barris del sud de la ciutat oferiran diverses activitats per celebrar la Diada de Sant Jordi. El mateix dia a dos quarts de 6 de la tarda el Barri d’Osona acollirà una representació de la llegenda de Sant Jordi a càrrec de l’alumnat de la Casa d’Oficis. Durant tota la tarda també hi haurà berenar elaborat per l’alumnat de la Casa d’Oficis i presenatció dels jocs gegants construïts amb material reciclat pels infants de la iniciativa “Baixa a la plaça!”.

L’endemà, a les 6 de la tarda, l’associació de veïns i veïnes del Remei i l’Ajuntament han organitzat també una representació de la llegenda de Sant Jordi a l’Espai Habitatges Montseny a càrrec de l’alumnat de la Casa d’Oficis.

El cap de setmana del 27 i 28 d’abril, Vic acollirà una nova edició del Festival Flic, 9è Festival de literatura i arts infantil i juvenil al Casiono de Vic amb diverses experiències literàries i infantils.

Diumenge a la tarda, s’oferirà ‘Llegir cinema’ a l’Espai ETC amb una selecció de curtmetratges on els llibres en són protagonistes o bé els insipradors de les històries. 

 

Podeu consultar tota la programació aquí.