Un any més hi haurà la Mostra de Turisme d'Osona durant el Mercat del Ram

Un any més la Mostra de Turisme d’Osona serà present els dies del Mercat del Ram de Vic. La Mostra estarà ubicada a la Rambla del Passeig de Vic i s’hi podran trobar 15 estands de les empreses i entitats que participen en la dinamització del turisme comarcal: Osona TurismeVic InformadorsOsoning, Museus d’Osona (Museu del Ter, Camp de les Lloses, Casa Museu Jacint Verdaguer, Xarxa Patrimoni Rural Ecomuseu del Blat, Museu Arqueològic de l’Esquerda, Museu de la Torneria, Museu del Coure), Associació Rutes del Romànic – Camí Oliba, Consorci del Lluçanès, Consorci Guilleries Savassona, Vic Turisme, Ajuntament de Taradell, Ajuntament d’Espinelves, Ajuntament de Viladrau, Ajuntament de Tavertet, Carol Tòfones, Cal Rei, Stances,Vic Fashion Institute, EducaViladrau.

Una mostra de les propostes turístiques més atractives de la comarca a la MOSTRA DE TURISME D’OSONA on trobareu tota la informació per a preparar escapades a la comarca per conèixer les ciutats i els pobles amb encant, el patrimoni històric a través dels museus i monuments, els espais naturals, les rutes de senderisme o amb bicicleta, les activitats per a gaudir de la natura, les fires i mercats, la cultura popular i diverses propostes per organitzar celebracions, gastronomia, paquets turístics i informació del sector turístic de la comarca i molt més!

Durant tot el cap de setmana de la mostra s’organitzaran activitats a l’escenari de la Rambla del Passeig:

cuadre 1

cuadre 2

A més, Osona Turisme t’anima a participar en el joc de pistes DESCOBREIX OSONA amb sorteig de 3 experiències de caps de setmana per descobrir indrets i singularitats d’Osona.

L’associació Vic Informadors organitzarà 2 Free Tours, visites gratuïtes per conèixer la ciutat de Vic, el dissabte a les 12h i diumenge a les 17h, el punt de sortida serà davant de l’escenari.

El Consorci de Turisme Guilleries Savassona et convida al seu estand, durant tots els dies. 

Descobreix els ratpenats, tallers i activitats per la introducció al coneixement dels ratpenats de l'Espai Natural de les Guilleries Savassona per a famílies. Diumenge a la tarda, si t’apropes a l’Estand dels Museus d’Osona, el museu de la Torneria de Torelló et farà diferents propostes per descobrir aquest ofici arrelat a la comarca.