El conseller Jordi Puigneró fa una visita institucional a Vic

El conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública va conèixer de primera mà l’aplicació de seguretat ciutadana, el servei públic de wifi i l’app Parkunload que regula l’estacionament a les zones DUMA

El conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, va visitar Vic ahir la tarda. A banda de signar el llibre d’honor de la ciutat, Puigneró va comprovar de primera mà l’aplicació de seguretat ciutadana, el servei públic de wifi gratuït a diversos punts de la ciutat o l’app Parkunload que regula l’estacionament a les zones DUMA, les antigues zones de càrrega i descàrrega de les rambles de la ciutat.

Puigneró va destacar que Vic camina cap a la revolució digital i, en aquest sentit, l’alcaldessa de Vic, Anna Erra, va subratllar que “l’administració pública no es pot quedar enrere en matèria de noves tecnologies”.

Durant la visita, el conseller Puigneró va exposar que “el desmuntatge de l’antena de Sant Fidel és una bona notícia per la ciutat”. Jordi Puigneró va remarcar que s’està treballant perquè en un temps no gaire llunyà, com ja va anunciar l’alcaldessa en una audiència pública, es reparteixi en 3 ubicacions, sumant-se a les 15 antenes ja existents en tota la ciutat, i garantint aquests serveis indispensables en plena revolució digital.

El conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, va agrair a l’alcaldessa de Vic, Anna Erra, el treball realitzat per poder donar compliment a la moció que demanava la seva retirada i garantir un dret que esdevindrà fonamental, com és el de la connectivitat.