Impuls de la biomassa forestal per ús tèrmic al sector agroalimentari

Actualment, la indústria requereix de trobar noves solucions que permetin reduir costos energètics per tal de millorar la seva competitivitat i sostenibilitat. La biomassa com a energia renovable, presenta una alternativa energètica competitiva per ús tèrmic industrial, i especialment per la industria agroalimentària.

El proper dijous 28 de març, a la Sala Coll i Bardolet de l’Edifici del Sucre (C/ Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5. 08500, Vic), de 9.30h a 12.30h, tindrà lloc una jornada tècnica on es coneixeran de primera mà casos d’èxit de diferents subsectors del sector agroalimentari, i que per tant, representen exemples per les indústries, per tal que puguin valorar la biomassa com a energia per als seus processos tèrmics. 

També s’oferirà a les empreses industrials participants, un diagnòstic gratuït per estudiar la viabilitat d’ús de la biomassa forestal.

La jornada és gratuïta, es pot inscriure a través de: info@clusterbiomassa.cat o bé, a través del servei de Preinscripcions a jornades del PATT del portal RuralCat: http://rural.gencat.cat/preinscripcionspatt

Consulta el programa complert fent clic aquí.