Taradell s'incorpora a Viles Florides

És el 12è municipi d'Osona que forma part de la iniciativa de la Confederació d'Horticultura Ornamental de Catalunya

Taradell s'ha incorporat al projecte Viles Florides que promou la Confederació d'Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC) i que distingeix els municipis que treballen per la transformació dels seus espais públics a través de l'enjardinament i la millora dels espais verds.

En els darrers anys, Taradell ha apostat per plantar plantes aromàtiques i medicinals. El 2017 es va iniciar el projecte Aromes de Taradell amb la creació del Parc de les Olors de Taradell que impulsa el conreu del barballó. Aquesta planta família de les lavandes té un fort lligam al municipi perquè es fa servir com a atxa o torxa durant l'arribada dels Reis d'Orient, cada 5 de gener.

El 12è a Osona

Amb Taradell, ja són 134 municipis a tota Catalunya que formen part d'aquest moviment. Taradell és el dotzè municipi de la comarca d'Osona que entra a formar part del moviment Viles Florides. També hi participen Folgueroles, L'Esquirol, Santa Eulàlia de Riuprimer, Sant Hipòlit de Voltregà, Roda de Ter, Tavèrnoles, Tavertet, Tona, Torelló, Vic i Vilanova de Sau.