LACTIUM, LA MOSTRA DE FORMATGES CATALANS

Horaris:

  • Dissabte de 10'00h a 22'00h
  • Diumenge de 10'00h a 20'00h
     

Tipus d'entrada:

  • Entrada Gratuïta
     



L'onzena edició de LACTIUM, la mostra de formatges catalans, tindrà lloc tindrà lloc al Parc Jaume Balmes de la ciutat de Vic els propers 11 i 12 de maig de 2019.

Per tercer any, la Mostra està co-organitzada per l'OFIM (Organisme Autònom de Fires i Mercats de l'Ajuntament de Vic) i ACREFA (Associació de ramaders i elaboradors de formatge artesà).

LACTIUM, la mostra de formatges catalans esdevindrà la Festa del Formatge Català, reunint el mercat de formatges més gran de Catalunya, i un potent i original programa d’activitats entorn a la cultura del formatge artesà.

Una mostra amb més de 200 formatges i 40 formatgeries artesanes d’arreu del país, que oferiran degustacions i venda al tall dels seus formatges, maridades amb la presència d’artesans i productes agroalimentaris complementaris al formatge, els Amics del Formatge.

Un programa d’activitats per a tots els públics que combinarà activitats familiars i activitats formatgeres, especialment per als apassionats i bocafins del formatge, on podran descobrir i aprendre les singularitats i valors dels formatges catalans, artesans i autèntics.

Una nova edició del Concurs LACTIUM: formatges artesans de Catalunya, un dels concursos de referència, amb un prestigiós jurat i el “Premi Millor Formatge Català LACTIUM 2019".