Bus Nit per tornar a Vic del Carnaval de Torelló per a joves a partir de 16 anys

El projecte compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vic i les inscripcions es duran a terme al VicJove fins el 22 de febrer o fins que s’exhaureixin les places

Bus Nit per tornar a Vic del Carnaval de Torelló per a joves a partir de 16 anys

Cartell del servei de Bus Nit del Carnaval de Torelló 2019

Un any més, l’Ajuntament de Vic ofereix als joves a partir de 16 anys la possibilitat de tornar del Carnaval de Torelló a la ciutat de Vic amb el servei de Bus Nit. Es tracta d’un projecte que ofereix als municipis d’Osona que ho sol·licitin el servei de transport nocturn en determinats esdeveniments per tal de facilitar els desplaçaments dels joves d’aquestes poblacions.

L’autobús sortirà de Torelló a les 4 de la matinada la nit del 2 al 3 de març, de davant del Gimnàs Osona Wellness. Les parades de Vic seran a l’Estació d’Autobusos i al Passeig de la Generalitat, davant el bar La Poncella.

 

El preu és de 6 euros i les inscripcions estaran obertes al VicJove fins el 22 de febrer, o fins que s’acabin les places disponibles. L’horari d’obertura del VicJove és el següent:

 
  • Tardes de dilluns a dijous de 16h a 19h.
  • Matí de dimarts i dijous de 10h a 13h.
 

Els menors d’edat han de portar emplenada i signada l’autorització del pare, mare o tutor legal al moment de fer la inscripció. Aquesta autorització es pot obtenir aquí