Tornar Gaudeix de la tòfona als restaurants d'Osona!

Fins el 15 de març, els restaurants membres del col·lectiu Osona Cuina organitzen, un any més, les jornades gastronòmiques de la tòfona, un producte referent de la comarca.

Els restaurants Arka de Santa Eugènia de Berga, Ca l’Ignasi de Cantonigròs, Cal Jutge d’Orís i La Fonda Sala d’Olost presenten menús elaborats amb la tòfona com a element principal en què podreu tastar diversos plats on descobrir la versatilitat d’aquest producte que es pot utilitzar tant en dolç com en salat.

A les cartes dels restaurants de Vic El Barecu, El Gravat, Ca l’U i Teresona XXI i a Les Magnòlies d’Arbúcies i Ca la Cinta de Sant Agustí de Lluçanès trobareu plats amb tòfona creats especialment per a l’ocasió.

Les jornades gastronòmiques es complementen amb diverses activitats per conèixer millor la tòfona. Es podran fer sortides per buscar tòfones silvestres amb Temps de Tòfona o Carol Tòfones; visitar l’exposició sobre la tòfona que ofereix Carol Tòfones; participar de la visita guiada a la Casa Riera Ordeix on es podrà fer un tast especial de llonganisses amb tòfona, així com assistir al curs de tòfona amb robot de cuina o gaudir d’un tractament corporal hidratant, nutritiu, relaxant i sensorial amb tòfona negra de la mà de Noir et blanc.

Pots consultar el programa de les jornades gastronòmiques de la tòfona aquí

No t’ho pensis i gaudeix de la tòfona a Osona!