La Cavalcada dels Reis d'Orient de Vic arriba a la 75a. edició

A les 6 de la tarda els Reis d’Orient entraran per la carretera de Barcelona acompanyats pel seu seguici i a les 8 del vespre, arribaran a la plaça Major

La nit més màgica de l’any arriba a la seva 75a edició a la ciutat de Vic. Els Reis d’Orient acompanyats pels seu seguici entraran a les 6 de la tarda per la carretera de Barcelona i a les 8 del vespre, arribaran a la plaça Major.

Una vegada més es preveu una de les cavalcades més lluïdes i emblemàtiques del país. Serà aproximadament a dos quarts de 9 del vespre quan des de la balconada de l’Ajuntament, Ses Majestats rebin la benvinguda de l’alcaldessa de la ciutat, Anna Erra, i el Rei Melcior adreci unes paraules a la ciutadania i el popular “a dormitare, a la none”.

Tal com estableix la tradició, s’anima a tota la quitxalla a rebre els tres Reis amb lluminosos fanalets.

 
 Recorregut de la Cavalcada

Inici a la carretera de Barcelona - Passeig de la Generalitat – Parc Jaume Balmes – Rambla del Bisbat – Rambla dels Montcada – Plaça de Santa Teresa – Rambla del Passeig – Plaça de Santa Clara – Rambla del Carme – Rambla de les Davallades – Rambla de l’Hospital – Carrer del Doctor Junyent – Carrer de Mossèn Josep Gudiol – Plaça de l’Estació – Carrer de Jacint Verdaguer – Plaça Major

Des de 1944 l’Ajuntament de Vic s’encarrega d’organitzar la rebuda dels Reis Mags a la ciutat, enguany la 75a Cavalcada a càrrec de l’Ajuntament.

RECORDEM 1:

Motiu: Arribada de la Cavalcada Reial
Dia: Dissabte, 5 de gener de 2019
Hora: 18.00 h
Lloc: Carretera de Barcelona
 

RECORDEM 2:

Motiu: La Cavalcada Reial entra a la plaça Major
Dia: Dissabte, 5 de gener de 2019
Hora: 20.00 h

Lloc: Plaça Major