‘Jove, activa't per Nadal!' incrementa l'oferta d'activitats esportives i lúdiques

La segona edició comptarà amb més de 20 activitats diferents concentrades en els dies 2, 3 i 4 de gener al Pavelló de l’Ausoneta i la zona esportiva de Vic

Arriba la segona edició de ‘Jove, activa’t per Nadal!’ amb l’objectiu de fomentar la pràctica esportiva als joves d’entre 12 i 16 anys, durant les vacances de Nadal, amb un tastet d’activitats esportives i lúdiques ben diverses.

El regidor d’Esports, Titi Roca, ha agraït a totes les entitats i joves que s’han volgut unir a aquesta segona edició ja que “la suma ens fa més forts i permet avançar junts cap a una ciutat més activa i esportiva”. En aquest sentit, ha remarcat que se segueix treballant perquè aquesta iniciativa nascuda l’any passat sigui cada cop més atractiva i es consolidi la col·laboració entre entitats esportives i l’Ajuntament.

Durant els tres dies que se celebrarà el ‘Jove! Activa’t per Nadal’ (2, 3 i 4 de gener) s’oferirà una oferta variada perquè els joves provin esports que no tenen la possibilitat de practicar en el seu dia a dia i, al mateix temps, es fomenten els valors en equip. Roca ha destacat que el jovent amb diversitat funcional que vulgui també podrà participar amb diferents activitats “per seguir fomentant la inclusió”.

Per seguir fomentant hàbits saludables, totes les activitats se situen a una zona accessible tant a peu com en bicicleta, i a més, s’oferiran línies d’autobús totalment gratuïtes per aquells joves que ho necessitin. Així, les línies de bus gratuïtes seran la L1 (Barri Osona – Estació de busos), la L3 (El Sucre – Estació de busos) i la L7 (Estació de busos – Pavelló de l’Ausoneta).

Activitats i entitats col·laboradores  

Totes les activitats tindran lloc el dimecres 2, dijous 3 i divendres 4 de gener al Pavelló de l’Ausoneta a excepció de les activitats d’atletisme i rugbi que tindran lloc el dia 3 al matí a la zona esportiva.

L’horari de les activitats és de 10 del matí a 1 del migdia i de dos quarts de 4 a dos quarts de 7 de la tarda.

Tothom qui vulgui participar haurà de pagar un abonament de 2 euros, si és d’un dia, o bé de 4 euros que serà vàlid pels tres dies.

Podreu adquirir els tiquets els dies 27, 28 i 29 en diversos punts de la ciutat. Dijous 27 de 10 del matí a 1 del migdia al Portal de la Rambla i de 5 a 8 de la tarda a la Plaça Noguera, divendres 28 de 10 del matí a 1 del migdia a la Pista Vic2 (ETC) i de 5 a 8 de la tarda a la Plaça Major i dissabte 29 de 10 del matí a 1 del migdia a la Biblioteca i de 5 a 8 de la tarda a la Rambla del Passeig (tarima).

Les entitats col·laboradores i participants són:

Bubble Futbol Sports (futbol amb pilota inflable), Callís Voleibol (vòlei), Club Atlètic Vic (atletisme), Club CAR (hoquei adaptat), Club Gimnàstic Osona (gimnàstica), Club Handbol Vic (handbol), Club Natació Vic ETB (spinning i bicicròs), Consell Esportiu d’Osona (bàdminton), Endurance Club Hípic (equitació), Femení Osona (bàsquet), Futtuc, Oci Lúdic (làser tag), Osona CrossFit (entrenament funcional), Osona Rugby Club (rugbi), Som esport Gimnàs (jumping), TLS Escola de Dansa (hip-hop), Unió Excursionista (escalada i cursa d’orientació) i Verticalfit Vic (circ).

Podeu consultar més informació del 'Jove, activa’t per Nadal' en aquest enllaç