Els millors Parcs de Nadal a Osona pels més petits

Coincidint amb les vacances nadalenques, diversos municipis d’Osona celebren parcs de Nadal per tal que els infants s’ho passin d’allò més bé.

El més important és el Festival de la Infància de Vic, que està obert els dies 27, 28, 29 i 30 de desembre i l'1, 2 i 3 de gener al recinte firal El Sucre. El festival d’aquest any estarà ambientat en el món dels pirates aventurers, amb una decoració que permetrà passejar per cinc espais diferenciats: una zona esportiva i d’aventures, l’illa del tresor, el teatre, la ludoteca infantil i l’espai exterior.

En aquestes dates també té lloc el Parc de Nadal del Collsacabra, festival que es realitza en els nuclis de Sant Martí Sescorts, Cantonigròs i L'Esquirol. El Parc de Nadal s'obrirà a Sant Martí el dia 29 de desembre, a Cantonigròs el 29 i 30 de desembre i a L'Esquirol de l'1 al 4 de gener. L'oferta d'activitats serà força variada: llits elàstics, inflables, escalada, tallers, escalada de caixes...

Sant Hipòlit de Voltregà hi té lloc el Masijoc del 27 al 29 de desembre i el Sanhijoc del 2 al 4 de gener, mentre que a Olost, l’OlostPark  se celebrarà el 3 i 4 de gener. També podreu trobar salons infantils a Sant Quirze de BesoraSant Julià de Vilatorta, Sant Pere de Torelló, Sant Vicenç de Torelló, Roda de Ter i Balenyà.

Viu el Nadal a Osona!