‘Els tres Reis i la ciutat' commemora els 75 anys de la Cavalcada a Vic

 

L’exposició fotogràfica dels Reis d’Orient en espais emblemàtics de la ciutat es podrà visitar fins al 6 de gener a l’Església de la Pietat

Cada 6 de gener, després d’una nit atrafegada i amb els carrers encara impregnats per la flaire de les teies, l’encens i l’espígol, Melcior, Gaspar i Baltasar aprofiten per fer una darrera visita a Vic, on cada any són acollits en un espai diferent i únic del que pocs en són testimoni.

Enguany, amb motiu de la 75a Cavalcada de Reis a Vic, l’Ajuntament ha organitzat una exposició amb fotografies de Toni Anguera que ofereixen un recorregut visual de les diverses estades dels Reis d’Orient a la ciutat. En la mostra fotogràfica es poden veure els tres Reis a espais únics com la Catedral, l’Arxiu Episcopal, el Museu Episcopal o a l’Atlàntida, però també a emblemàtiques cases nobles com Casa Cortada, Casa Clariana o Casa Comella, entre d’altres.

L’entrada a l’exposició és gratuïta i es podrà veure a la nau central de l’església de la Pietat des del 21 de desembre fins al 6 de gener.

 
Horaris de l’exposició (del 21 de desembre al 6 de gener)
 

·         De dimarts a divendres – de 17h a 20h

·         Dissabtes i diumenges – D’11:00h a 14:00h i de 17:00h a 19:00h

·         25 de desembre, 1 i 6 de gener – De 17:00h a 19:00h

·         5 de gener – D’11:00h a 14:00h