Per Nadal, Osona s'omple de fires, festes i mercats

Aquest Nadal, la comarca d’Osona t’ofereix un ampli ventall d’activitats i esdeveniments per a tota la família.
 
Fires, festes i mercats que es reparteixen durant les dates nadalenques per omplir l’oci durant els dies de vacances.

Les voltes de la Plaça Major de Vic acullen la Fira d'Artesans de Nadal, una fira que compta amb més de 40 expositors que comercialitzen peces elaborades exclusivament de forma artesanal. S'hi poden trobar productes molt diversos com encens, teixits, sabons naturals, plata treballada, vidre, peces de fusta, cuir, detalls amb flors seques, etc. La Fira obre el 22, 23 i 24 de desembre i el 2, 3 i 4 de gener.

A Manlleu tenim el Badanadal, que fins al 7 de gener transforma el centre de la ciutat en un parc de gel, especialment pensat i ambientat perquè els infants i el jovent gaudeixin de la màgia d’aquestes festes. Fins al 5 de gener també hi ha la vuitena edició de l’ExPress Pop up, un esdeveniment que permet reunir el comerç en un únic espai, de manera que els visitants poden conèixer els establiments de Manlleu de manera fàcil i còmoda, sense haver-se de desplaçar gaire.

Sant Pere de Torelló acull el dilluns 24 de desembre a partir de les 10h del matí el Mercadet de Nadal, que compta amb descomptes especials en els comerços locals i ve acompanyat d’activitats com un taller d’imants de tions o una cagada de tió popular.

Per últim, Centelles celebra el diumenge 30 de desembre la Festa del Pi,declarada Festa Tradicional d'Interès Nacional de Catalunya, coneguda sobretot per l’acte de tallar el pi més bonic de la contrada i l'ofereixen engalanat a la patrona, Santa Coloma.

Per més informació sobre les diferents activitats i esdeveniments visita el següent enllaç.

Viu el Nadal a Osona!