El Museu Episcopal amplia l'oferta d'activitats pel Mercat Medieval de Vic

S'allarga l'horari del museu i augmenten les activitats de l'exposició "Oliba episcopus", la mostra més important feta fins ara sobre el bisbe

El Museu Episcopal de Vic (MEV) potencia l'oferta d'activitats coincidint amb la celebració del concorregut Mercat Medieval de Vic. Del 6 i el 9 de desembre, dies de la celebració del mercat, el museu amplia l'horari de visita i l'oferta d'activitats complementàries. D'entre les activitats en destaquen les relacionades amb l'exposició "Oliba episcopus", l'exposició més important feta fins ara sobre l'abat i bisbe Oliba i una de les exposicions de l'any a Catalunya.

Oliba va ser una de les figures amb més influència i rellevància en la Catalunya Medieval i un gran impulsor de l'art. El museu obrirà el dijous 6 de desembre, el divendres 7 de desembre i el dissabte 8 de desembre des de 10 del matí i fins a les 7 del vespre. El diumenge 9 de desembre es mantindrà l'horari habitual dels festius de 10 del matí fins a les 2 del migdia.

També activitats familiars

Durant aquests dies el MEV també reforça l'oferta d'activitats familiars. El dijous 6 de desembre i el dissabte 8 de desembre a 2/4 de 4 i 2/4 de 5 de la tarda s'oferirà una sessió gratuïta de contes medievals. Joan de Bover "Bouí", un joglar vingut directament del segle XIII, explicarà a la mainada divertides històries amb prínceps, princeses, reis, mags i, fins i tot, algun ésser maligne com a protagonistes. Dins d'aquesta oferta familiar, el dissabte 9 de desembre s'ha programat a 2/4 d'11 del matí, l'activitat "La llegenda del Nadal en família" on pares i fills poden descobrir què van descobrir els tres savis d'Orient o perquè els àngels tenen ales. Aquesta visita s'ofereix tots els diumenges de desembre.

 Consulta totes les activitats relacionades amb l'exposició "Oliba episcopus"