VI Nit del Turisme d'Osona

Desprès d'un any intens és moment d'aturar-nos i trobar-nos per valorar la feina feta i marcar nous objectius. La VI Nit del Turisme d'Osona del proper 29 de novembre és el moment ideal per fer tot això i agrair-vos la participació i implicació, a més en aquesta edició farem l'entrega de Distintius Biosphere i PIT.

Per sisè any consecutiu Osona Turisme organitza una nova edició de la Nit del Turisme a Osona, una excel·lent oportunitat per conèixer, establir i reforçar relacions entre les diferents entitats i empreses turístiques de la comarca i on compartirem les principals línies de treball del sector turístic d'Osona.
 
L'acte, que es durà a terme a la Sala Sert de l'Edifici El Sucre de Vic, començarà a les 20h amb una presentació de les accions que es realitzen des d'Osona Turisme. Al llarg de l’esdeveniment, es farà l’entrega de diplomes Biosphere i de Punts d'Informació Turística i les presentacions de l'experiència municipal del Parc de les Olors de Taradell i de l'empresa privada Osona Cycling. L’acte serà amenitzat per Pep Poblet i comptarà amb un pica pica servit pel restaurant Barecu membre d'Osona Cuina.