Gastronomia i música al Mercat Municipal de Manlleu

Dissabte es va celebrar la primera edició de les “Nits de Mercat”, una vetllada on es va dur a terme un sopar i un concert amb Guillem Roma. L’acte va començar a les 9 del vespre on poc a poc va anar arribant la gent sorpresa per el personal de la sala ja que eren els propis comerciants del Mercat Municipal qui feien de cambrers.

El moment en el que es va acabar d’omplir la sala va ser a l’hora del sopar, aquest constava d’un primer plat en forma de tapes com: canelons de carbassó amb brandada de bacallà, xarrup de sopa torrada i pilotilla, coca torrada amb espinacs i un risotto de verdures. Posteriorment, va arribar el plat fort del sopar amb costella de porc cuit amb castanyes i unes postres sobre diferents textures de xocolata. Tots aquests plats van ser elaborats pel cuiner Albert Solà.

Un cop acabat el sopar, a les onze de la nit va donar lloc el concert de Guillem Roma, Marta Roma i Guillem Plana on es va poder sentir el seu nou èxit “Alguna cosa se nos está escapando”. Finalment l’acte va acabar passada la mitjanit i amb la promesa de tornar-se a repetir vist la gran repercussió que va tenir per part del públic. Aquesta proposta sobre el Mercat Municipal forma part entre d’altres conjunts d’actes que se celebren durant tot l’any.