Torna la Fira de l'Avet a Espinelves

El president Quim Torra inaugura demà una de les mostres més esperades del calendari nadalenc, que espera rebre 70.000 visitants i vendre uns 6.000 exemplars

Torna una de les fires prenadalenques per excel·lència d’Osona: la Fira de l’Avet d’Espinelves, que viurà la 38a edició. Durant nou dies, milers de persones tornaran a desbordar els carrers del poble. La inauguració, aquest dissabte a 2/4 d’11 del matí, comptarà amb la presència del president de la Generalitat, Quim Torra.

La fira es manté fidel al format d’èxit dels últims anys. “El que busca la gent és aquest esperit de la fira”, defensa l’alcalde, Joan Manuel Claveria. En total hi haurà 88 parades repartides per tot el poble, vuit de les quals de venda d’avets; la resta seran productes de proximitat i artesania. “Podríem créixer més, però no volem que se’ns escapi de les mans”, reconeix l’alcalde. Si el temps acompanya, hi tornaran a passar al voltant de 80.000 persones fins al 9 de desembre.

El proper cap de setmana, per la coincidència amb el pont, s’espera el més multitudinari. Com és habitual, la fira s’amenitza amb actuacions al carrer, mostra d’arts i oficis i exposicions en diferents punts del poble. La fira funcionarà de 10 del matí a 2/4 de 8 del vespre, els dies festius, i de 10 a 5, els feiners.