Viatja al passat amb el Mercat Medieval de Vic

Artesans, taverners, firaires i espectacles.
 

Els carrers del centre històric de Vic tornaran per uns dies a l’època medieval amb la celebració d’una nova edició del Mercat Medieval.

Del 6 al 9 de desembre, la capital d’Osona tindrà expositors repartits per tot el nucli antic amb una oferta àmplia i variada: articles de decoració, joieria, cremes, herbes medicinals, complements de roba, embotits, formatges, pastisseria, conserves, i xocolates, entre d'altres productes. En el recinte també hi ha llocs per menjar i tavernes

A més, la recreació dels oficis medievals és ja un clàssic d’aquest esdeveniment amb parades i demostracions de mestres artesans; com ho és també l'exhibició d'aus rapinyaires com àguiles, falcons, voltors i mussols. Pel que fa a l'oferta cultural, la representació de L'Assalt de l'Altarriba tornarà a endinsar-nos en una història basada en uns fets històrics que van passar a Vic al segle XV, on no hi falta l'amor, l'odi, la traïció i la sang! Hi participen més de 40 actors i s'escenifica a partir d'un recorregut per espais emblemàtics de la ciutat. 

L'oferta comercial i cultural del Mercat Medieval es complementa amb múltiples activitats lúdiques de tot tipus i per a totes les edats: activitats infantils, música, balls i els espectacles de carrer omplen durant aquests dies els carrers el centre de Vic i contribueixen, de manera definitiva, a transportar-nos al passat. 

Amb la col·laboració de: