Osona Cuina es reimpulsa

Coincidint amb el 20è aniversari els membres més joves del col·lectiu n’agafen les regnes

Coincidint amb la celebració del 20è aniversari, Osona Cuina va escenificar, aquest dijous amb un sopar al restaurant Ca l’U, la seva renovació i canvi d’etapa. La majoria dels membres fundadors han fet un pas al costat en favor d’una nova generació de cuiners decidits a donar nou impuls a un col·lectiu en el seu moment pioner.

La vetllada va servir per homenatjar els històrics que pleguen, però també per donar la benvinguda a dues primeres incorporacions –Ca la Cinta, de Sant Agustí de Lluçanès, i Ferrer de Tall, de Vilanova de Sau–, que se sumen als nou restaurants que continuen.

 Es tracta de l’Arka, Ca la Teresona, Ca l’Ignasi, Cal Jutge, El Barecu, El Gravat, Ca l’U, Fonda Sala i Les Magnoles (en aquests tres últims han agafat el relleu la segona generació dins del negoci). Dels que van començar fa 20 anys només es manté Ignasi Camps. Entre els que han fet un pas al costat hi ha Nandu Jubany, Josep Girabent o Joan Font.

El sopar, que va aplegar una vuitantena de persones vinculades d’una manera o altra a Osona Cuina –inclòs el president del Consell Comarcal, Joan Roca, i els regidors de Vic Carme Bover i Benjamí Dòniga–, també va servir per presentar la renovada complicitat amb el col·lectiu de productors d’Osona Terra.