Visita guiada al Convent del Carme dins el cicle de visites ‘Mirades Singulars des dels barris'

L’activitat de l’últim dissabte d’aquest mes de novembre inclou també la visita teatralitzada Un món de pells al Museu de l’Art i de la Pell (MAP)

 

 

 

La propera visita guiada del cicle de Mirades Singulars des dels Barris, organitzada des de l’Oficina de Turisme de l’Ajuntament de Vic, tindrà lloc aquest dissabte 24 de novembre a les 5 de la tarda. La regidora de Turisme, M. Carme Bover, recorda que la finalitat d’aquest cicle de visites, que tenen lloc de manera regular l’últim dissabte de mes, és “donar a conèixer i entrar a fons en diferents espais de la ciutat de Vic”.

 

El creador d’aquestes visites, Xavier Cervera, serà l’encarregat de guiar la visita que permetrà entrar dins al Convent del Carme, visitar-ne l’església i el cambril de la Mare de Déu. Seguidament es visitarà l’edifici i la biblioteca del Museu de l’Art i de la Pell (MAP) a través d’una adaptació de la visita teatralitzada Un món de pells que ofereix el museu, en la que un actor representarà ser un jove adober, fill del propietari de l’adoberia on es desenvolupa l’acció.

 

La visita sortirà el proper dissabte a les 5 de la tarda des de l’Oficina de Turisme de Vic. El preu de la visita guiada és de 4 euros per adults i majors de 12 anys, mentre que pels nens menors de 12 anys és gratuït.

 

Per tal de participar és imprescindible reservar prèviament al 938862091 o enviar un correu a turisme@vic.cat.

 

La pròxima visita guiada programada i emmarcada dins d’aquest cicle tindrà lloc el dissabte 26 de gener de 2019 a La Farinera, l’antiga fàbrica Torra.