La Diputació signa un crèdit de 2,6 milions amb l'Ajuntament de Vic

De l'import del préstec, 107.087,04 euros són subvencionats

 
La Diputació de Barcelona ha signat un crèdit amb l'Ajuntament de Vic per valor de 2,6 milions d’euros, 107.087,04 dels quals són subvencionats per la mateixa corporació. Els ajuntaments de la demarcació poden obtenir una línia de préstecs per a inversions a un tipus d'interès preferencial gràcies al conveni signat entre Diputació i el Banc de Sabadell. Van signar el crèdit el president Marc Castells i el primer tinent d'alcalde de Vic Josep Arimany.

El 2016 es va firmar l'acord que permet impulsar el Programa de Crèdit Local, fruit del procés de selecció d'entitats realitzat durant el mateix any. El Programa permet als ajuntaments i entitats municipals descentralitzades reduir els costos financers dels préstecs dels municipis destinats a noves inversions. Així, les entitats locals també poden acollir-se a operacions de préstecs a llarg termini, a actuacions relacionades amb millores a la tresoreria i a línies de préstecs pont per a inversions finançades amb subvencions.

En total, aquest dilluns la Diputació va signar crèdits amb tretze ajuntaments per valor de més de 27,87 milions d’euros.