Arriben les “Nits de Mercat”, gastronomia i música al Mercat Municipal de Manlleu

 

El dissabte dia 24 de novembre a la nit, el Mercat Municipal obre les seves portes per posar en valor la gastronomia i la música locals. El manlleuenc Guillem Roma hi posarà la música i el Restaurant Sambucus la gastronomia.

La vetllada arrencarà a les 21h convidant a entaular-se, sense pressa, per gaudir de les elaboracions de l’Albert Solà, el cuiner del restaurant Sambucus. Cuina d’arrel, territorial, elaborada amb productes de proximitat, recordant elaboracions de tapes i platillos que s’han ofert en les 4 edicions de la nit de tapes del Mercat Municipal de Manlleu, el “Tasta’mmm”. 

Tot seguit, a partir de les 22.30h el Mercat s’omplirà de música amb el concert íntim del cantant manlleuenc Guillem Roma. 

Tot això en un entorn singular, el mercat, que busca donar-se a conèixer a nous públics en un format i horari ben diferent a l’habitual i que continua apostant per la posada en valor de la cultura gastronòmica i els productes locals i de proximitat. 

Les entrades, ja a la venda, es poden comprar a la Floristeria El Roser (ubicada al mateix Mercat municipal) a un preu de 30 euros que inclou sopar, concert i dues consumicions. L’aforament és limitat. 

Aquesta proposta forma part del programa d’activitats que porta a terme el mercat durant tot l’any com la sardinada, la caminada gastronòmica, els tallers de cuina de l’Aula o el programa de salut “El Mercat et cuida”. 

El Mercat Municipal de Manlleu és un punt de trobada on passen coses sorprenents. És un espai per comprar, però també per trobar-s’hi i viure’l. Veniu al Mercat!