Nandu Jubany i l'Hotel Majestic, reconeguts per tenir el millor esmorzar d'hotel d'Europa

El xef de Can Jubany és l’ideòleg del Majestic Breakfast Experience, tres bufets per esmorzar en un espai cuidat i decorat de forma moderna

El millor esmorzar d’hotels a Europa és cosa d’un osonenc. Així ho va determinar dilluns l’entrega dels prestigiosos premis internacionals Prix Villégiature, que premia diferents aspectes dels hotels europeus. L’esmorzar del luxós hotel Majestic, l’anomenat Majestic Breakfast Experience, creat per Nandu Jubany, va ser distingit amb el premi al millor esmorzar d’hotel d’Europa.

Jubany no para de rebre premis. El xef del restaurant Can Jubanyde Calldetenes està vinculat amb l’hotel Majestic com a assessor gastronòmic des de fa temps i xef del restaurant Petit Comitè, integrat dins l’hotel. Jubany ha ideat tots els temes gastronòmics de Majestic, entre ells, l’esmorzar, on també impera la idea de producte de temporada i de quilòmetre zero.

 

Els secrets de l’esmorzar comencen amb l’espai, reformat fa cinc anys, on els colors verds i ocres presideixen l’espai. Els miralls i les prestatgeries ajuden a visualitzar més gran la sala, molt més petita del que sembla.

L’esmorzar del Majestic consta de tres bufets: dolços, salats i plats calents. S’hi poden servir fins a 140 plats diferents que elabora un equip de sis cuiners, apostant sempre pel producte de proximitat, fent servir petits proveïdors locals. Els dolços, elaborats per quatre pastissers en un obrador propi, es fan cada dia.