L'Associació participa a la Jornada sobre Apps organitzada per la FIHRT

Avui ha tingut lloc un nou curs de formació, nivell avançat, per als Gerents dels Gremis i Associacions membres de la FIHRT, sobre programació de les respectives Apps.

La formació ha estat dirigida per Xavier Valverde, CEO  de MAI TAI GROUP, desenvolupador de les Apps de la FIHRT i dels Gremis i Associacions que en formen part.

L’objectiu de la formació era introduir als Gerents i responsables dels Gremis i Associacions de la FIHRT, en l’ús de l'eina digital i de les tecnològiques per a ser introduïdes a les respectives Apps dels Gremis, de forma senzilla i adequada. Les valoracions i comentaris han estat molt positius i la participació espectacular.

Els Gremis i Associacions presents hem estat el Gremi d'Hostaleria de Vilanova, el Gremi Comarcal d'Hostaleria i Turisme de l'Alt Penedès, el Gremi d'Hostaleria d'Osona, el Gremi d'Hostaleria i Turisme de Sabadell i Vallès Occidental Centre, i el Gremi d'Hostaleria de Sitges.

Estem molt contents de poder treball de forma conjunta amb els altres Gremis i Associacions membres de la FIHRT. Treballem en xarxa.